به گزارش ایسنا، بابتک نگاهداری در این مراسم که امروز برگزار شد، با گرامیداشت هفته بسیج، گفت: آموزه های دین مبین اسلام که از آیات قرآن، احادیث و روایت ها به دست آمده، نشان می دهد که دین بر کار جمعی و مشارکتی تاکید دارد.
وی افزود: بر اساس همین آموزه های دین اسلام، امام خمینی(ره) هم در ابتدای انقلاب با توجه به تعدد مشکلات کشور، فرمان تشکیل بسیج و گسترش اقدامات جمعی را صادر کردند.
نگاهداری گفت: بسیج مختص به حوزه امنیتی و نظامی نیست و همه حوزه ها را در بر می گیرد و با پایان دفاع مقدس هم این اتفاق رخ داد.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بسیج و فرهنگ بسیجی در حوزه های علمی، پزشکی، فضایی و دیگر حوزه ها دستاوردهای زیادی را برای کشور به دست آورده و مایه افتخار برای ملت ایران شده است.
وی با تاکید بر این مسئله که صحنه حضور بسیج همه ابعاد جامعه را در بر می گیرد، گفت: فرهنگ بسیجی در جامعه باید گسترش پیدا کند و صرفا به عضویت در سازمان بسیج اکتفا نشود.
نگاهداری در ادامه سخنان خود به تشریح ۳ مولفه مهم فرهنگ بسیجی پرداخت و گفت: بصیرت اولین مولفه فرهنگ بسیجی است. بصیرت به این معنا است که در مسائل مختلف جامعه، فرد بسیجی باید هوشمندانه تحولات را شناخته و با درک شرایط و مقتضیات زمان صحیح عمل کند.
وی تصریح کرد: مولفه دوم فرهنگ بسیجی ولایت مداری و ولایت پذیری است. بسیجی باید نگاه و خواست رهبر انقلاب را شناخته و مبتنی بر این جهت گیری و راهنما، عمل کند.
رئیس مرکز پژوهش های مجلس افزود: اخلاص از دیگر مولفه های فرهنگ بسیجی است. اگر فرد بصیرت داشته باشد و خواست رهبرمعظم انقلاب را هم بشناسد اما اخلاص نداشته باشد کار به ثمر نخواهد رسید. اثر گذاری اقدامات منوط به اخلاص در کار است.
نگاهداری با بیان اینکه در کارهای پژوهشی و تهیه گزارش ها، پژوهشگران مرکز باید اخلاص و فرهنگ بسیجی را سرلوحه خود قرار دهند، گفت: مهم ترین اولویت حال حاضر بسیجیان جهاد تبیین است چرا که امروز دنیا، دنیای روایت ها است و دشمنان انقلاب اسلامی سعی می کنند روایت های جعلی از اتفاقات جامعه ارائه کنند. نیروهای انقلابی، پژوهشی و فکری مرکز در جهاد تبیین وارد شده و مسائل را برای مردم تبیین کنند.
انتهای پیام
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=352693