برگزیدگان نخستین جشنواره رستوبان معرفی شدند؛ برگزیدگان صنعت و صنف خوراک و نوشیدنی سال 1402 ایران در نخستین دوره برگزاری مراسم آکادمی رستوبان معرفی و از آنها تقدیر شد.
به گزارش اقتصادمند، نخستین دوره مراسم فرهنگستان رستوبان با هدف معرفی برترینها و برگزیدههای صنعت و صنف خوراک و نوشیدنی کشور در سال 1402 برگزار شد و رستورانها و مراکز پذیرایی و پرفروشترینهای برنامه اسنپفود در سال جاری معرفی شدند و به ایشان تندیس و نشان افتحار آکادمی رستوبان اهدا شد.
مراسم اهدای تندیس و نشان افتحار برگزیدههای صنعت و صنف خوراک و نوشیدنی کشور در سال 1402 شامل رستورانها و مراکز پذیرایی و پرفروشترینهای برنامه اسنپفود آذرماه امسال در هتل آزادی پارسیان با حضور مسئولان وزارت میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی، وزارت صمت، وزارت بهداشت، رؤسای اتحادیههای صنف خوراک و نوشیدنی تهران و شمیرانات برگزار شد.
برگزیدگان نخستین جشنواره فرهنگستان رستوبان بعد از پشت سرگذاشتن یک دوره 6 ماه شامل ثبتنام، خوداظهاری، راستیآزمایی و داوری از سوی داوران آکادمی رستوبان و هیأت داوران منتخب این دوره از مسابقات شامل نماینده مدیرکل دفتر توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، نماینده مدیرکل دفتر کسبوکار وزارت صمت، رئیسکل باشگاه غذا و خوراکشناسی یونسکو و رئیس فدراسیون گردشگری خوراک ایران به جامعه صنعت و صنف خوراک و نوشیدنی کشور معرفی شدند و از ایشان بهطور شایسته تقدیر شد.
مؤسس و دبیر فرهنگستان رستوبان در این مراسم با ابراز خرسندی از حضور برندها و فعالان صنعت و صنف خوراک و نوشیدنی کشور در نخستین دوره از جشنواره برگزیدههای رستوبان از همراهی و حمایت وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و اتحادیههای صنف خوراک و نوشیدنی تهران و شمیرانات تقدیر و تشکر کرد و از تعاملات جدید و مؤثر آکادمی رستوبان با فدراسیون گردشگری خوراک ایران و باشگاه غذا و خوراکشناسی یونسکو خبر داد.
مازیار عصام با بیان اینکه برای برگزاری این مراسم، سختیها و مشکلات زیادی را پشت سرگذاشتیم و از شنیدن اینکه نمیشود چنین مراسمی را برگزار کرد، خسته و دلسرد نشدیم، افزود: آکادمی رستوبان ثابت کرد که میتوان در یک فرایند و چرخه تخصصی، کارشناسی، حرفهای و بهرهمندی از توان متخصصان و پیشکسوتان صنعت و صنف خوراک و نوشیدنی کشور و به دور از هرگونه تندیس و لوحفروشی، برگزیدگان این صنعت و صنف را از مسیر کاملا حرفهای و داوری انتخاب کرد.
عصام خاطرنشان کرد که نخستین دوره برگزیدگان صنعت و صنف خوراک و نوشیدنی ایران در تهران برگزار شد و از هماکنون بهدنبال برگزاری این مراسم در سطح ملی با مشارکت دیگر استانها و فعالان صنعت و صنف خوراک و نوشیدنی در دیگر شهرهای کشور هستیم و دست مشارکت به سوی اتاقهای اصناف، اتحادیههای صنفی مربوطه و … دراز میکنیم.
رستوبان بینالمللی میشود
مؤسس و دبیر فرهنگستان رستوبان با اشاره به تعاملات انجام شده میان رستوبان و باشگاه غذا و خوراکشناسی یونسکو، از حضور و مشارکت داوران بینالمللی در دوره دوم این جشنواره خبر داد و تأکید کرد که باتوجه به تنوع و گستردگی انواع خوراک محلی و ملی در جای جای ایران زمین، این جشنواره میتواند بهعنوان یک برند در سطح بینالمللی معرفی شود که بهطور قطع در بخش گردشگری و میراث ماندگار کشور و معرفی جاذبههای ایران به گردشگران خارجی نقش مهمی خواهد داشت.
گفتنی است نخستین جشنواره معرفی برگزیدگان صنعت و صنف خوراک و نوشیدنی ایران در سال 1402 و پرفروشترینهای سال اسنپفود در 2 بخش تکشعبه و زنجیرهای و اهدای تندیس و نشان افتخار به ایشان از سوی آکادمی رستوبان روز سهشنبه 14 آذرماه 1402 با حضور برگزیدگان، منتخبان و کاندیداهای هر رشته، مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، رئیس فدراسیون گردشگری خوراک ایران، رئیس کل باشگاه غذا و خوراکشناسی یونسکو، هیأت مدیره اتاق اصناف ایران، هیأت مدیره اتاق اصناف تهران، رئیس و هیأت مدیره اتحادیه صنف رستوران و سلفسرویسهای تهران، رئیس اتحادیه صنف چلوکباب و چلوخورش تهران، رئیس اتحادیه صنف رستوران، کافیشاپ، اغذیه و تالارهای پذیرایی شمیرانات، نایب رئیس اتحادیه صنف اغذیهفروشان تهران، رئیس اتحادیه صنف قنادان شهر تهران، هیأت مدیره اتحادیه صنف کافیشاپ و آبمیوه بستنی تهران، مدیرعامل اسنپ فود، پیشکسوتان هیأت مدیره اتحادیههای صنف رستوران و چلوکباب، تنی چند از مدیران رستورانهای ایرانی و ملل، فستفودها، کافیشاپها، کترینگها، کارشناسان، متخصصان و مدرسان صنعت خوراک و نوشیدنی در سالن زرین هتل آزادی پارسیان تهران برگزار شد.
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=569685