سرهنگ رابعه جوانبخت کارشناس تصادفات پلیس راهور پایتخت در گفتوگو با خبرنگار انتظامی خبرگزاری فارس به موضوع تصادفات جرحی و چگونگی کمک رسانی و انتقال مصدومان به بیمارستان پرداخت و اظهار داشت: بعد از وقوع تصادفات جرحی، به عنوان راننده اولین اقدام این است که خودرو را متوقف کرده و پلیس را از وقوع تصادف جرحی مطلع کنیم.
وی گفت: نکته بعدی این است که اگر مصدوم در تصادف در وضعیتی قرار دارد که از نظر جراحت دارای مصدومیت شدید و آسیب دیدگی زیاد بوده یا شاید دچار آسیبدیدگی نخاعی باشد باید از دست زدن و جابجایی خودداری کرده و منتظر آمدن خودروهای امدادی بمانیم.
سرهنگ جوانبخت تصریح کرد: اگر احتمال می دهیم که خودروهای امدادی دیر رسیده و زمان را از دست بدهیم در صورتی که این امکان وجود دارد که از مصدوم بپرسیم که آیا می تواند دست و پای خود را تکان دهید و آن هوشیاری لازم را دارد بنابراین با توجه به قوانین و مقرراتی که وجود دارد ما می توانیم این کار را انجام دهیم و مصدوم را به بیمارستان برسانیم ولی یادمان باشد که حتما حتما پلیس را در جریان قرار دهیم چرا که پلیس با سامانههایی که دارد با خودروهای امدادی تماس می گیرد و در کمترین زمان ممکن حضور آنها امکانپذیر می شود.
وی افزود : بعضی مواقع افراد در مقام تصمیم گیری مهم قرار می گیرند و آنجا هست که باید در لحظه تصمیم درست و منطقی را بگیریم؛ یکی از این موارد همین لحظات است که باید تصمیم بگیرید که الان نجات جان فرد مصدوم مهم است یا متاسفانه مثل رفتار برخی از رانندگان، ترک و فرار از صحنه.
سرهنگ جوانبخت بیان داشت: راننده با فرار کردن از صحنه حادثه، آن لحظات طلایی برای نجات جان مصدوم را از دست میدهد و بخاطر این تصمیم اشتباهی ما شاهد دامنه وسیعی از اتفاقات بعد از تصادف هستیم که در آینده به وقوع میپیوندد.
انتهای پیام/
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=180611