سلمان یاوری، دبیر جامه ایمان شعر استان کرمانشاه در گفتوگو با خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس اظهار داشت: طرح علی یاوران از سال گذشته در این استان اجرایی شد تا در ۱۰ شب پایانی ماه رمضان به ویژه شبهای قدر، غذای گرم طبخ و به دست نیازمندان برسانیم.
مساجد و هیأتها مجری طرح علی یاوران
وی افزود: این طرح توسط هیأتهای مذهبی و مساجد در سطح استان اجرا میشود که هر شب غذای گرم طبخ و میان نیازمندان محله خود توزیع میکنند.
یاوری با اشاره به اینکه سال گذشته ۴۰ هیأت در این طرح مشارکت کردند که بیش از ۷۰ هزار پرس غذا طبخ و توزیع شد، گفت: امسال ۷۰ هیأت مذهبی مشارکت دارند که بیش از ۵۰ هزار پرس غذای گرم طبخ و توزیع خواهد شد.
هزینه یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومانی برای طبخ غذا
دبیر جامعه ایمانی مشعر استان کرمانشاه ادامه داد: برخی میگویند که این حجم از نذریها کیفیتخوبیندارد؛ در حالی که تمام این غذاها با برنج ایرانی و گوشت گرم گوساله طبخ میشود و برای هر پرس حداقل ۲۵ هزار تومان هزینه میشود. در مجموع این غذاها امسال بیش از یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان هزینه خواهد داشت که توسط خیرین و هیأتها تأمین شده است.
وی افزود: از سوی جامعه ایمانی مشعر و با کمک خیرین جیره خشک برنج ایرانی و گوشت به هیأتها ارائه میشود و باقی مواد غذایی لازم برای طبخ هر شب نیز از سوی هیأتها تأمین میشود.
توزیع غذا در مناطق سنینشین
یاوری گفت: این طرح در مناطق اهل سنت نشین کرمانشاه مانند شهرستان پاوه هم اجرایی میشود و مساجد موجود در این منطقه، متولی طبخ و توزیع غذا هستند.
دبیر جامعه ایمانی مشعر استان کرمانشاه در پایان خاطرنشان کرد: در استان کرمانشاه بیش از ۵۰۰ هیأت با جامعه ایمانی مشعر در ارتباط هستند که ۷۰ هیأت پای کار این طرح آمدهاند.
انتهای پیام/
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=42545