این ۱۰ پروژه با سرمایهگذاری ۱۰۰ درصدی بخش خصوصی، مبین ظرفیت قشم در جذب سرمایهگذار و تلاش این منطقه در پشتیبانی و مانع زدایی در مسیر تولید برای کشور است.
۱۰ پروژه مذکور، در دو حوزه اقتصادی و گردشگری برای ۵۹۱ نیروی بومی اشتغال به همراه دارد که شامل حوزههای شیلاتی، تولیدی، تجاری و گردشگری میشود.
سه شرکت آبزیپروری محک شیلات، شرکت هیراد کاوه ساحل قشم و شرکت آبزیان دشت مروارید قشم فعال درزمینه پرورش ماهی در دریا با ظرفیت تولید هشت هزار و ۵۰۰ تُن ماهی در سال و سه شرکت هامور طلایی قشم، تعاونی میگو دشت کُنار سیاه و تعاونی دریانوردان در حوزه پرورش میگو با ظرفیت تولید سه هزار و ۶۸۰ تُن میگو در سال، درمجموع با سرمایهای بالغبر ۲۱ میلیون دلار و یک هزار و ۳۸۰ میلیارد ریال در بخش تأمین امنیت غذایی کشور نقش ارزندهای خواهند داشت و برای ۳۵۱ نیروی بومی اشتغالزایی خواهند کرد.
دو شرکت فعال درزمینه تولید محصولات آرایشی و بهداشتی نیز به نامهای عطر اطلس قشم و کارن زیما قشم با سرمایهای بالغبر ۶۳۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۴۵ نیرو با تولید محصولات صادرات محور به گردش اقتصاد ارزآور کشور کمک خواهد کرد.
شرکت انسا مروارید قشم نیز با سرمایهگذاری در حوزه برندینگ با انتقال دانش و تکنولوژی برندهای جهانی و مشارکت جامعه تجاری جزیره، فروشگاه دی یوتی فری خود را با سرمایهای به ارزش ۱۰۰ میلیارد ریال و ایجاد فرصت اشتغال برای ۱۲۰ نیروی بومی در این مرحله از افتتاحهای ریاست جمهوری، به بهرهبرداری رسید.
افتتاح فاز اول اقامتی هتل سارینا با سرمایه یک هزار و ۹۰۰ میلیارد ریالی و ایجاد اشتغال برای ۷۵ تَن که ۳۲۰ تخت به ظرفیت اقامتی جزیره میافزاید، آخرین پروژه افتتاحی این دور از برنامههای ریاست جمهوری در منطقه آزاد قشم بود.
به گزارش ایسنا، منطقه آزاد قشم پیش از این در سه مرحله از افتتاحهای ریاست جمهوری در دولت تدبیر و امید با ۵۳ پروژه به اعتبار ریالی ۶۰ هزار و ۶۶۰ میلیاردی و ارزی ۳۴۰ میلیون یورو و ۲۶۰ میلیون دلاری در دو بخش دولتی و خصوصی حضور داشته است.
انتهای پیام
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=48071