به گزارش ایسنا، سید رضا تقوی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس ضمن محکوم کردن حادثه تلخ دشت برچی افغانستان و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: لعنت خدا و ننگ ابدی بر گرگ صفتان آمریکایی و اروپایی که صهیونیست های بی وطن را مسلح می کنند تا مسلمانان را قتل عام نمایند.
وی افزود: امیدوارم مجلس یازدهم نهاد جهاد سازندگی را زنده کند و آن را به عنوان هدیه به مردم مناطق محروم و روستاییان تقدیم کند.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در ابتدای هر سال از سوی رهبر فرزانه و حکیم انقلاب عنوان و شعاری اعلام می شود تا مسیر حرکت کلی کشور در طول سال مشخص گردد، این نامگذاری ها از باب تفنن، تعارف و تشریفات نیست و نباید با آن به عنوان یک امر تشریفاتی برخورد شود، این نامگذاری ها با توجه به نیازهای ضروری کشور انتخاب می شود، چندین سال است که شعارهای سالانه از حوزه اقتصاد انتخاب می شود، شاید دلیل این است که ما در کشور مشکلات اقتصادی داریم و با عمل به محتوای این شعارها باید مشکلات حوزه اقتصاد را رفع کنیم؛ یعنی مشکل اشتغال کاهش یابد، تحریم ها خنثی گردد، خلاقیت ها و نوآوری ها ایجاد شود و بن بست ها تا حدودی شکسته شود.
رییس مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: آیا تاکنون مسئولان و مدیران توانسته اند آنچه را که مورد نظر رهبری معظم بوده محقق سازند؟ فعالیت مسئولان انتظار ایشان را براورده نکرده است، ما مسئولان با نصب چند تابلو و برگزاری چند سخنرانی و تشکیل چند سمینار و وبینار ماموریت خویش را پایان یافته می دانیم در صورتی که صرفا با سخنرانی و شعار کاری انجام نمی شود.
تقوی گفت: بر اساس این رهنمود قرآنی که فرمود از خود بگوییم و خود را نقد کنیم به رسالت مجلس اشاره می کنم، مجلسی که مایه امید نیروهای انقلابی شد و از سوی مقام معظم رهبری چندین مدال ارزشمند دریافت کرد و مجلس انقلابی عنوان گرفت، اما مجلس برای شعار سال چه برنامه ای تدوین کرده است؟ متاسفانه مجلس قبل شعار سال با مجلس بعد از شعار سال هیچ تفاوتی نکرده است، به عنوان یک نماینده مجلس از هیات رییسه انتظار داشتم نخستین جلسات سال ۱۴۰۰ را به شعار سال اختصاص می دادند و طی یک برنامه ای مدون مشخص می کردیم که ما مجلسیان می خواهیم چه گامی در جهت تحقق شعار جهش تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها برداریم تا مشکلات مردم گرفتار و انقلابی را رفع کنیم.
این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: قوانین مزاحم کم نیست،پیج و خم های خسته کننده قانونی که انگیزه هر سرمایه گزار و کارآفرین را می کشد و مردم صبور ما هر روز با آن دست به گریبان هستند باید از سر راه برداشته شود، ما چه پشتیبانی قانونی را می توانیم برای تولیدکنندگان در نظر بگیریم؟آیا با این روند و روش می توانیم در پایان سال به رهبری معظم انقلاب و مردم گرفتار با عدد و رقم گزارش دهیم چه میزان از موانع تولید رفع شد؟
تقوی گفت: شیوه قانون گذاری کنونی اگرچه طبق مواد آیین نامه قانونی است ولی متناسب با نیازهای انقلابی، روان سازی کارها، شتابندگی و تحول آفرین نیست، باید طرحی نو درانداخت، این روش قانون گذاری از آسمان نازل نشده است که ما ۴۰ سال با وجود همه اشکالات بر آن پایبندیم، از قانون انتخابات گرفته تا بررسی صلاحیت ها، تا روش انتخاب کمیسیون ها، تا اعلام وصول طرح ها، تذکر، سوال، کارت زرد و سفید، کار کم حاصل تحقیق ها و تفحص ها، چند سال است که رهبری معظم انقلاب درخصوص اصلاح ساختار لایحه بودجه تذکر داده اند، چه اصلاحی و چه کاری انجام گرفت؟ آیا سبک و سیاق بودجه و تصویب فله ای ردیف ها مورد قبول است؟ اگر بخواهیم به ردیف ها بپردازیم در مدت قانونی که هیچ حتی در طول یک سال هم نمی توانیم بودجه را به دولت ابلاغ کنیم.
وی در پایان اضافه کرد: انباشت قانون از دیگر مشکلات ما بوده و کمبود قانون نداریم، حدود ۱۲ هزار عنوان قانون داریم، در حالی که با ۲۰۰ عنوان قانون می توان کشور را به خوبی اداره کنیم، همچنین ۱۵۰ هزار آیین نامه و ۲۰۰ هزار بخشنامه دست و بال مدیران را بسته است، پیشنهاد می دهم بعد از مطالعات از ۳ روز جلسه علنی یک روز برای قانونگذاری، یکروز برای قانون زدایی و یک روز برای نظارت مؤثر و کارساز قرار دهیم، مرکز پژوهش های مجلس نیز باید بهتر و فعال تر عمل کند.
انتهای پیام
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=51586