به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، عبدالحمید امامی معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در نشست خبری امروز پیروز حناچی شهردار پایتخت، درباره موضوعات مختلف مالی در شهرداری تهران و وضعیت فروشگاههای شهروند اظهار داشت: ملاک شهرداری در مورد فروشگاههای شهروند مسأله سوددهی نیست بلکه خدماتدهی در اولویت قرار دارد. همچنین تلاش شد که فروشگاههای شهروند در همین دوره کنونی شهری وارد بورس شوند و با فروش قسمتی از سهام آن با قیمت عادلانه بتوانیم آن را بفروشیم.
وی اعلام کرد: فروشگاه شهروند در سال 96 به سوددهی رسید البته نحوه سوددهی به صورتی بود که از محل پولهای پیشپرداخت در بانک تسهیلات دریافت میشد.همچنین فروشگاههای شهروند امسال 240 میلیارد تومان سود داشتهاند.
معاون شهردار تهران همچنین از انعقاد تفاهم نامه با وزارتخانههای نیرو در حوزه برق و تصفیه آب، وزارت جهاد کشاورزی درباره واگذاری ۱۶ پارک جنگلی به شهرداری مانند سرخه حصار برای ۳۰ سال به شهرداری و سازمانهای تأمین اجتماعی و امور مالیاتی خبر داد و گفت:رویکرد مدیریت منابع مالی و خزانه با هدف کاهش هزینه بوده است به همین دلیل سامانه جامع معاملات شکل داده شد.
وی اعلام کرد: سال ۱۳۹۹ این سامانه عملیاتی شد و امسال در راستای هوشمندسازی قدم برداشت. همه گزارشهای مالی ماهانه به اعضای شورای شهر ارائه و در سامانه شفافیت منتشر میشود.
معاون شهردار تهران خاطرنشان کرد: در حوزه منابع انسانی هم مدیران بر اساس آزمون انتخاب شدند و تاکید شد تا معاونان مالی حتماً باید در رشته تخصصی خودشان باشند و کمیته انتصابات آنان را انتخاب میکند.
امامی با اشاره به اینکه در این دوره شهری 7 هزار میلیارد تومان تسهیلات گرفته شده در حالی که ۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است، گفت: در دوره جدید مدیریت شهری نه فقط بدهیها اضافه نشده که یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان هم از بدهیها کاهش پیدا کرده است.
وی افزود: قسمتی از بدهیها ارزی است و نرخ تبدیل اختلاف ایجاد میکند. کل بدهیهای بانکی شهرداری رقمی معادل ۵۰ هزار میلیارد تومان است البته بدهی پیمانکاران مناطق ۶ هزار ۷۰۰ میلیارد تومان، پیمانکاران شرکتها سه هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان، اوراق مشارکت پنج هزار میلیارد تومان و سایر نهادها زیر هزار میلیارد تومان است. اما بدهیهای کل شهرداری ۶۶ هزار میلیارد تومان است.
معاون شهردار تهران گفت: ناگفته نماند این بدهیها در شرایطی است که داراییهای شهرداری بیش از این بوده و میزان املاکی که فروخته شده ۱۵ برابر بیشتر از وسعتش خریداری و یا تهاتر شده است.
امامی افزود: طلب از دولت در گذشته محاسبه نشده است اما ۳۰ هزار میلیارد تومان احصا شده است و ۲۵ هزار میلیارد تومان هم به قیمت روز میزان بدهی رسا تجارت به شهرداری تهران است که در واقع ۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بوده اما به قیمت روز رقمها افزایش پیدا کرده است.
ادامه دارد/
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=52954