جهانبخش خانجانی در گفتوگو با ایسنا، درباره فضای فعالیت حزبی کشور اظهار کرد: عواملی که میتواند به فعالیت سیاسی احزاب کمک کند، در درجه اول خود احزاب و در مرحله بعد جامعه مدنی و دولت هایی است که مدافع حرکت حزبی باشند که من به این دولتها دولتهای تجددخواه می گویم فرایند حزبی شدن را به رسمیت می شناسند و خودشان نیز در این فرایند به قدرت رسیده اند.
وی در ادامه با اشاره به شرایط برگزاری انتخابات ۱۴۰۰ اظهار کرد: در شرایطی که انتخابات برگزار شد، امیدواری برخی احزاب و اثربخشیشان کمتر شد و برخی جریانهای سیاسی دچار سرخوردگی شدند. از طرفی هم دولت سیزدهم در یک فرایند حزبی شکل نگرفت، یعنی یک حزب سیاسی حامی کاندیدای انتخابات که بعدا رئیس جمهور شد، نبود بلکه یک جریان اصول گرایی فعالیت داشت.
خانجانی با این اعتقاد که نشانه ای در دفاع از رفتارهای حزبی نمی بیند، ابراز امیدواری کرد: البته شاید در آینده دولت و وزارت کشور در این زمینه بیشتر فعال شوند اما تاکنون چنین چیزی دیده نشده و همین عامل هم می تواند موجب افسردگی سیاسی احزاب شده باشد. عامل دیگری که موجب کم تحرکی احزاب شده، دخالت برخی دستگاههاست که سعی می کنند فضای کشور را به سمت فضای احساسی ببرند و با تقسیم بندی انقلابی و غیرانقلابی سعی کنند، هر فعالیت حزبی را تحت الشعاع قرار دهند.
این عضو حزب کارگزاران سازندگی همچنین معتقد است:اصولگراها بدون کمترین زحمتی وارد قدرت شدهاند و نیازی نمی بینند که تحرک سیاسی و حزبی داشته باشند یا برای جلب نظر مردم تلاش کنند.
انتهای پیام
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=555304