بهای معاملات نفت برنت ۸۶ سنت معادل ۰.۸ درصد افزایش یافت و به ۱۱۱ دلار و ۷۸ سنت در هر بشکه رسید و بخشی از ریزش دو درصدی روز گذشته را جبران کرد.
بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا ۸۲ سنت معادل ۰.۸ درصد افزایش پیدا کرد و به ۱۰۵ دلار و شش سنت در هر بشکه رسید. شاخص نفت آمریکا روز سه شنبه ۱.۶ درصد سقوط کرده بود.
تحلیلگران شرکت هایتونگ فیوچرز در این باره گفتند: قیمتهای متغیر نشان دهنده حساسیت بیش از حد سرمایه گذاران هستند. افراد باید تغییراتی را مشاهده کنند که وضعیت بازار را روشنتر می کند.
پس از این که آمار موسسه امریکن پترولیوم کاهش ذخایر نفت آمریکا به میزان سه میلیون بشکه در هفته منتهی به ۲۵ مارس را نشان داد، توجهات به محدودیت عرضه جلب شد. این کاهش سه برابر کاهشی بود که تحلیلگران در نظرسنجی رویترز پیش بینی کرده بودند.
بازار پس از وعده روسیه به کاهش عملیاتهای نظامی خود در اطراف کییف، شاهد ریزش سنگین قیمتها در معاملات روز گذشته بود اما گزارشها از ادامه حملات حکایت دارند.
توبین گوری، تحلیلگر بانک کامن ولث در یادداشتی اعلام کرد این احیای قیمت نشان می دهد که بازار نفت حداقل تا حدودی بدبینی به هر گونه پیشرفت مذاکرات صلح دارد.
در این بین آمریکا و متحدانشان قصد دارند بخشهای بیشتری از اقتصاد روسیه را که برای ادامه عملیات نظامی مسکو در اوکراین اهمیت دارند، نظیر زنجیره تامین نظامی را هدف تحریم قرار دهند.
عامل دیگری که عرضه به بازار را محدود نگه داشته است، ادامه افزایش تدریجی تولید اوپک پلاس است. منابع آگاه متعدد به رویترز اظهار کرده اند: وزیران اوپک پلاس در دیدار روز پنج شنبه بعید است با افزایش بیشتر تولید موافقت کنند.
عربستان سعودی و امارات متحده عربی که از اعضای بزرگ گروه اوپک پلاس هستند اعلام کردند این گروه علیه اقدامات روسیه در اوکراین واکنش نشان نخواهد داد و تنها تثبیت بازار را مد نظر دارد و وارد سیاست نمی شود.
به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش رویترز، قیمتهای نفت از ضعیف شدن تقاضا در چین به دلیل محدودیتهای کرونایی و قرنطینه در چندین شهر این کشور تحت فشار کاهشی قرار گرفته اند. شانگهای که قطب مالی چین است، پس از گزارش۶۰۰۰ مورد ابتلای جدید، تعطیلیها را زودتر از برنامه اعلام شده گسترش داد.
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=562070