آمادهسازی سه بسته بیمهای برای زائران اربعین؛ رئیس کمیته اربعین صنعت بیمه اعلام کرد که امسال سه بسته بیمهای ۳۵، ۴۵ و ۵۵ هزار تومانی با پوششهای متفاوت برای زائران اربعین پیشبینی شده است.
به گزارش اقتصادمند، علی ترکاشوند با بیان این مطلب گفت: امسال تقاضا برای بستههای مختلف و بیمه تکمیلی در اربعین وجود داشت، بر این اساس سه بسته بیمهای پیشنهاد شد و مبلغ نهایی متقابل با نرخ حق دیه است.
ترکاشوند افزود: زائرانی که در سامانه سماح ثبتنام میکنند میتوانند خدماتی دریافتی را مشاهده کنند.
وی اضافه کرد: در سال گذشته پوشش بیمه زائران اربعین افراد را از 50 کیلومتر قبل از مرز پوشش میداد که امسال به 100 کیلومتر قبل از مرز رسیده است همچنین امسال بیمه مواکب و بیمه مسئولیت ایجاد شده و بیمه شخص ثالث تخفیف خواهد داشت.
ترکاشوند با تاکید براینکه اگر زائران بیمه نداشته باشند برای ورود به بیمارستانهای خصوصی عراق باید 100 دلار به عنوان ورودی پرداخت کنند، تصریح کرد: در پایانهها نیز امکان فروش بیمه وجود دارد.
وی با اشاره به برگزاری جلسه با راهور تصریح کرد: همچنین صنعت بیمه وکالت زائرینی که با خودروهای عراقی در خاک عراق دچار حادثه میشوند را برعهده میگیرد.
ترکاشوند ادامه داد: امسال متولی بیمه، شرکت بیمه میهن است و امیدواریم خدماتی شایسته به زائران اربعین ارائه دهیم.
پیشبینی 20 آمبولانس در مرزهای کشور
همچنین در این نشست مدیرعامل شرکت بیمه میهن گفت: دو سامانه برای اربعین راهاندازی شده است؛ یکی برای بیمه شدهها که همه اطلاعات از طریق این سامانه اطلاعرسانی میشود و یک سامانه مجزا برای سرویس دهندهها به بیمه شدهها.
وی تصریح کرد: افراد دوزبانه فارسی- عربی در مراکز درمانی پیشبینی شده است اما ترجیح این است که افراد برای درمان بیماریهای خاص به ایران منتقل شوند زیرا هزینههای درمان در عراق به صرفه نیست.
وی درباره پرداخت هزینههای درمانی توضیح داد: باتوجه به محدودیتهای شبکه بانکی عراق پرداخت هزینه درمانی باید فیزیکی باشد و برای این موضوع انتقال ارز انجام و زیرساختهای مالی آماده شده است.
او با بیان اینکه حدود 20 آمبولانس در مرزهای کشور در کنار مجموعه هلال احمر پیشبینی شده است، گفت: علاوه بر تفاهمنامههایی که برای حمل جسد امضا شده، پنج دستگاه چهار تخته برای حمل جسد در مرز مهران مستقر شده است. همچنین بیمارستانهای استانهای مرزی در اختیار قرار گرفته که اگر حجم اجساد زیاد شد دچار مشکل نشوند و در سردخانهها مستقر شوند. البته در حالت عادی احتمالا تعداد اجساد بین 20 تا 30 نفر باشند اما باید آماده بحران بود.
وی درباره غرامت فوت افراد نیز توضیح داد: بخشی از پرداختی داخل خاک ایران انجام میشود. همچنین طبق توافقنامه زمینی در کربلا و نجف پیشبینی شده است که اگر فوت کردند، در صورت رضایت خانواده امکان دفن این افراد در زمینهای مذکور وجود دارد.
شیخالاسلامی درباره نحوه پرداخت خسارت به بیمهشدگان توضیح داد: زائرانی که دچار مشکل میشوند یا به هلال احمر مراجعه میکنند که هلال احمر این افراد را به مراکز درمانی منتقل خواهد کرد. در این شرایط کارشناس بیمه اعزام و بعد از بررسی مدارک هزینه نقدی پرداخت میشود. افرادی که در جادهها دچار مشکل میشوند نیز همین رویه را طی خواهند کرد. افرادی که فوت میکنند نیز بعد از انتقال به خاک ایران، به شرط تکمیل مدارک، خسارت تا 72 ساعت به حساب ذینفعان واریز خواهد شد.
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=567340