سرمایهگذاری همراه اول در حوزه بیوتکنولوژی؛ نخستین جشنواره ایده تا محصول به کار خود پایان داد و از تیمهای صاحب ایده برتر و طرحهای کاربردی تقدیر به عمل آمد.
به گزارش اقتصادمند، قائم مقام مدیرعامل همراه اول و رییس شورای سیاستگذاری نخستین جشنواره ایده تا محصول صنعت ارتباطات طی سخنانی در اختتامیه این جشنواره با بیان اینکه همه اپراتورهای بزرگ دنیا سرمایهگذاریهای خود را از طریق مراکز تحقیق و توسعه و بازوی سرمایهگذاریهای خطرپذیر به سمت حوزههای نوآورانه بردهاند، اظهار داشت: همراه اول نیز همسو با این جریان جهانی، مرکز تحقیق و توسعه خود را با هدف سرمایهگذاری روی تکنولوژیهای نوین حوزه تلکام راهاندازی کرد.
حمید بهروزی ادامه داد: به دنبال پیادهسازی سلوشنهای ICT در سگمنتهای جدید بودیم و همچنان هستیم و هدفی جز نقشآفرینی در بهبود زندگی مردم با ارائه سرویسهای دیجیتال و کاربردی نداریم.
رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول نیز با اشاره به اینکه آغاز این جشنواره به کنفرانس برق اردیبهشت سال 1401 گره خورد، گفت: ضروری دیدیم با تأکید بر حمایت از تولیدات داخلی و محصولات دانشمحور در صنعت مخابرات، به سمت جمعآوری ایده ها برویم و با رویکرد نوآوری باز تا به سرانجام رسیدن ایدهها (تبدیل به محصول شدن) همراه تیمها باشیم.
وحید شاهمنصوری با تأکید بر اینکه همه فعالان زیستبوم ICT شبیه اعضای یک بدن در کنار یکدیگر هستند، خاطرنشان کرد: با رویهای که در این جشنواره برای حمایت از ایدهها و تبدیل آنها به محصول چیده شد، همانطور که در پایان، ما در همراه اول بهرهبردار از محصولات تجاری خواهیم بود، دیگر فعالان زیستبوم نیز بهرهبردار خواهند شد.
شاهمنصوری در ادامه ضمن تشریح فرآیندهای برگزاری این جشنواره از مرحله طراحی، سیاستگذاری تا ارزیابی ایدهها و طرحها و برگزاری جلسات و ارائه به سرمایهگذاران، گفت: تمرکز ما در تمامی محورهای در نظر گرفته شده برای این جشنواره توسعه شبکه ملی اطلاعات بود.
به گفته وی، مجموع موارد ارسالی به این جشنواره 74 به تفکیک 43 طرح کاربردی و 31 ایده بوده است که هر کدام از حوزه های اصلی «سرویسهای پایه و خدمات کاربردی»، «زیرساخت اطلاعاتی»، «ارتباطات رادیویی» و «ارتباطات نوری» به ترتیب 54، 7، 5 و 8 ایده و طرح را به خود اختصاص دادند که در پایان با ارزیابی ارزیابان تخصصی و هیأت داوران این جشنواره، ایده ها و طرح های کاربردی اول تا سوم و شایسته تقدیر انتخاب شدند.
در ادامه سیاوش ملکی فر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی هم که در این مراسم حضور داشت، ضمن تقدیر از همراه اول که لایههای سرمایهگذاری آن با الگوی جهانی اپراتورهای تلفن همراه منطبق است، اظهار کرد: شاید در حال حاضر اپراتوری مانند همراه اول به سمت سرمایهگذاری در حوزه بیوتکنولوژی برود چندان غیرمعقول نباشد.
در بخش پایانی این مراسم نیز ضمن تقدیر و تجلیل از رتبههای اول تا سوم هر یک از حوزههای اصلی و اهدای جوایز 50، 30 و 20 میلیون تومانی همراه اول به تیمهای اول تا سوم، از متولیان برگزاری این جشنواره اعم از شورای سیاستگذاری، کمیته اجرایی و ارزیابان تخصصی نیز تقدیر و تشکر شد.
در آیین اختتامیه جشنواره ایده تا محصول صنعت ارتباطات، ضمن ارائه گزارشی از دستاوردهای این جشنواره ملی، از ایدهها و طرح های برگزیده نیز تقدیر شد.
گفتنی است حمایتهای این جشنواره شامل دو بخش «مادی» و «معنوی» بود که در بخش مالی حمایت تا سطح 20 میلیارد تومان از طرحها و ایدههای برتر را در برمیگرفت و در بخش معنوی نیز زمینه همکاری با بزرگترین شرکتهای صنعت ارتباطات، تضامین خرید، راهبری صنعتی و تخصصی را برای شرکتکنندگان به ارمغان میآورد.
لازم به ذکر است افتتاحیه دور دوم این جشنواره نیز اعلام و از پوستر آن توسط قائم مقام مدیرعامل همراه اول و رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول رونمایی شد.
بنابر اعلام اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، اختتامیه نخستین جشنواره ایده تا محصول صنعت ارتباطات عصر چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ با حضور سیاوش ملکیفر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی فرامرز رستگار، دبیر و عضو هیأت مدیره سندیکای صنعت مخابرات ایران سیدمحمد رضویزاده، سرپرست پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران حمید بهروزی، قائم مقام مدیرعامل همراه اول و وحید شاهمنصوری، رییس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول در ساختمان ستاره ونک تهران برگزار شد.
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=567509