رشد 40 درصدی تولید با دیجیتالسازی زنجیره فولاد؛ با دیجیتالسازی در صنایع فولاد و فلزات میتوان سطح تولید را تا ۴۰ درصد ارتقا و هزینههای تولید را تا حداقل ۲۵ درصد کاهش داد.
به گزارش اقتصادمند، سرپرست مدیریت برنامهریزی و توسعه سیستمهای شرکت چادرملو با اشاره به اهمیت اجرای طرح تحول دیجیتال در دنیای فولاد و شیوههای تولید مبتنی بر فناوریهای دیجیتال گفت: با اجرای طرح تحول دیجیتال در صنایع فولاد و فلزات میتوان سطح تولید را تا ۴۰ درصد ارتقا و هزینههای تولید را تا حداقل ۲۵ درصد کاهش داد.
محمدصادق صادقی با اشاره به سرعت چشمگیر حرکت دنیا به سمت فناوریهای دیجیتال افزود: این تحول، عملکرد بخشهای مختلف ازجمله تولیدات صنعتی را بهبود میبخشد، به همین دلیل تولیدکنندگان بزرگ فولاد و فلزات تلاش میکنند تا مدلهای عملیاتی خود را با استفاده از تکنولوژیهای دیجیتال متحول کنند.
صادقی با بیان اینکه فعالان صنعت فولاد دنیا معتقدند دیجیتالسازی این حوزه تنها راه احیای روشهای گذشته است، اضافه کرد: با استفاده از فناوریهای دیجیتال میتوان نیازهای بازار در دو بخش عرضه و تقاضا را با کمترین هزینه ارزیابی اطلاعات، تجزیه و تحلیل کرد. همچنین خطای محاسبات بهطور قابل توجهی کاهش مییابد که این امر بر کاهش هزینههایی چون انبارداری تاثیر مستقیم دارد.
او با اشاره به افزایش ۴۰ درصدی دقت پیشبینی با استفاده از روشهای جدید گفت: در بخشهایی مثل تعمیر و نگهداری میتوان اختلال تجهیزات را با روشهای جدید هوشمند پیشبینی و دورههای تعمیر و نگهداری را به طور دقیق محاسبه و آن را به حداقل رساند.
صادقی ادامه داد: باتوجه به اهمیت این موضوع، شرکت چادرملو از دو سال گذشته با همکاری و مشارکت مراکز علمی داخل کشور و بهرهگیری از تجربیات عملی و اجرایی مشاوران داخلی و خارجی در این حوزه، در حال طراحی و شناسایی فرصتهای هوشمندسازی در زنجیره ارزش فولاد است.
این مقام مسئول در شرکت چادرملو با بیان اینکه استراتژی اصلی شرکت چادرملو استفاده از ظرفیتهای دانشبنیان کشور و نهادینهسازی و رسوب این دانش در مراکز علمی و اجرایی کشور است، تصریح کرد: با پیادهسازی سیستم هوشمند ترکینگ در معدن، آمادهبکاری تجهیزات و ماشینآلات رشد محسوسی داشته و پیادهسازی پروژههای هوشمندسازی در مجتمع صنعتی علاوهبر بهبود و ارتقای کیفیت در کارخانه گندلهسازی و شبیهسازی فرآیندها در احیاء، کمک شایانی به افزایش دقت پارامترهای فرآیند کرده است.
صادقی، تداوم حرکت و پیادهسازی انقلاب صنعتی نسل چهارم را شرط بقای آینده دانست و خاطرنشان کرد: اجرای این امر در قالب طرح تحول دیجیتال برای ماندگاری در عرصه رقابتی الزامی است و نه انتخابی.
بنابر اعلام روابط عمومی چادرملو، سرپرست مدیریت برنامهریزی و توسعه سیستمهای شرکت چادرملو با اشاره به اینکه مطالعات بینالمللی نشان میدهد رشد بهرهوری شرکتها با هوشمندسازی بین ۶ تا ۸ درصد افزایش مییابد، اظهار داشت: شاخصهای تعریف شده از سوی مجمع جهانی اقتصاد در سه حوزه بهرهوری، چابکی و پایداری اندازهگیری میشود که همین سه پارامتر میزان سودآوری بنگاه اقتصادی و حضور در صحنه رقابت بازار را تعیین میکند. از این رو شرکت چادرملو، طرح تحول دیجیتال را در طرح جامع و برنامههای توسعه خود هدفگذاری کرده و جایگاه ویژهای را در چشمانداز خود به آن اختصاص داده است.
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=568935