مقاومت بدنه دولت در برابر حل مشکلات بخش خصوصی؛ عدم اعطای تسهیلات کافی، طولانی بودن روند بررسی پروندهها، ممنوعالخروج کردن تولیدکنندگان، یکسان نبودن رویه بانکها در صدور اجراییهها و قیمتگذاری دستوری ازجمله مسایل تولیدکنندگان است.
به گزارش اقتصادمند، رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به اینکه قوه قضاییه نقش اصلی در اقتصاد ندارد، گفت: با دستور رئیس قوه قضاییه در ارتباط با حمایت از شعار سال اقدامات خوبی صورت گرفته است؛ ازجمله تشکیل ستادهای اقتصاد مقاومتی در مراکز استان، ملاقات با صنعتگران در سفرهای استانی رئیس قوه قضاییه و در عین حال در سازمان بازرسی نیز دفتری برای رسیدگی به مشکلات سرمایهگذاران ایجاد شده است. افزون بر این، کارگروههایی در حمایت از شرکتهای دانشبنیان نیز تشکیل شده است.
ذبیحالله خداییان در ادامه اصلیترین مساله اقتصاد کشور را دولتی بودن آن برشمرد و گفت: با وجود آنکه در سیاستهای کلی نظام و اسناد بالادستی، خروج دولت از اقتصاد مورد تاکید قرار گرفته اما متاسفانه این امر تحقق نیافته و معدود واگذاریها هم به بخشهای خصولتی بوده که وضعیت را بدتر کرده است.
خداییان در نشست مشترک شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان تهران و ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری تهران که در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) برگزار شد، در ادامه به سیاستهای انقباضی بانکها پرداخت و گفت که واحدهای تولیدی در حال حاضر به 130 همت سرمایه در گردش نیاز دارند. عدم اعطای تسهیلات کافی، طولانی بودن روند بررسی پروندهها ممنوعالخروج کردن تولیدکنندگان، یکسان نبودن رویه بانکها در صدور اجراییهها و قیمتگذاری دستوری ازجمله مسایل تولیدکنندگان است.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور «واردات کالای دارای مشابه تولید داخل» و «عدم پرداخت دیون دولت به پیمانکاران» را از دیگر مشکلات فعالان اقتصادی دانست و گفت: این موارد را مطرح میکنم که پیگیر حل آنها باشیم. اگرچه مقامات بلندپایه دولت خواستار حل این مسایل هستند اما در بدنه در برابر حل آنها مقاومت وجود دارد. من به حل این مسایل امیدوارم به شرط آنکه دستگاههای اجرایی از بنگاهداری دست بردارند.
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=570298