سامانه رجیستری فراموش شد؛ با ترفندهایی که برای آنتندهی گوشیهای آیفون ۱۴ و ۱۵ انجام میشود، سامانه رجیستری به مرور در فرایند فراموشی قرار گرفته است.
به گزارش اقتصادمند، نایب رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دستگاههای صوتی و تصویری، آلات موسیقی، تلفن همراه و لوازم جانبی تهران درباره دستاوردهای سامانه رجیستری در طول چند سال گذشته اظهار داشت: این طرح در مراحل ابتدایی اجرا، موفق به جلوگیری از ورود قاچاق تلفن همراه به کشور شد و توانست منافع فعالان اقتصادی این حوزه یعنی واردکنندگان رسمی موبایل را برآورده سازد.
سعید اشتیاقی تصریح کرد: بعد از وقایع مربوط به گوشیهای آیفون ۱۴ و ۱۵، سامانه رجیستری با استفاده از شگردهایی مورد فریب قرار گرفت؛ در خلل این موضوع، قاچاقچیان رویههایی را به کار گرفتند که از طریق آن میتوانند موانع مربوط به رجیستری موبایلهای قاچاق را رفع و آن سامانه را بیاعتبار کنند.
وی اضافه کرد: وظایف سامانه رجیستری تنها معطوف به موبایل نبود، بلکه قرار بود دیگر تجهیزات سیمکارتخور هم مشمول این طرح شوند. اکنون با ترفندهایی که برای آنتندهی گوشیهای آیفون ۱۴ و ۱۵ اتخاذ میشود، سامانه رجیستری به مرور در فرایند فراموشی قرار گرفته است.
اشتیاقی تاکید کرد: بروز چنین وضعیتی برای این طرح موفق، یک اتفاق خیلی بد است. با کنار گذاشته شدن سامانه رجیستری ما دوباره شاهد افزایش ورود گوشیهای قاچاق به داخل کشور خواهیم بود.
این مقام صنفی همچنین درباره پلمب یکی از شرکتهای عرضهکننده آیفون ارزانقیمت هم گفت: اتحادیه صنف فروشندگان صوتی و تصویری و تلفن همراه تا آنجایی قدرت داشت که بتواند این شرکت را فقط برای یک نصف روز پلمب کند. در حال حاضر قیمتی که این شرکت برای گوشیهای آیفون اعلام میکند به مراتب پایینتر از آن قیمتی است که حتی شرکت اپل در وبسایت خود برای آنها درج کرده است.
وی ادامه داد: این شرکت مدعی است گوشیهای آیفون را ارزان خریداری میکند و یا اینکه میگوید با وجه به دست آمده از محل پیشخرید موبایلها، کار کرده و با سود به دست آمده از این راه، مابقی بهای این گوشیها را پوشش میدهد.
اشتیاقی تاکید کرد: اتحادیه تاکنون نامههایی را به بعضی از بخشهای مرتبط با این موضوع مانند وزارت صمت و پلیس امنیت اقتصادی ارسال کرده و طی آن نامهها خواستار جلوگیری از فعالیت این شرکت شده، اما در اصل این مردم هستند که باید بدانند سبک فروش این شرکتها پانزی بوده و به نوعی کلاهبرداری محسوب میشود.
نایب رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دستگاههای صوتی و تصویری، آلات موسیقی، تلفن همراه و لوازم جانبی تهران در گفتوگو با بازارنیوز خاطرنشان کرد: این شرکت در حال خالی فروشی آیفون است. ارزانی یک محصول به معنای به صرفه بودن بهای آن نیست. این شرکت شاید تا به امروز بالغبر یکهزار و یا حتی ۱۰ هزار گوشی آیفون و یا محصولات دیگر برندها را به این شکل فروخته باشد؛ بنابراین باید این هشدار را به دستگاههای نظارتی داد که ادامه فعالیت شرکت یاد شده منجر به فروش سه تا چهار برابری آن و درنهایت ایجاد چالشی بزرگ و در عین حال بالقوه برای دستگاه قضای کشور خواهد شد.
گفتنی است، شرکت «کوروش کمپانی» که با ادعای فروش آیفون ۲۰ میلیونی نام خود را بر سر زبانها انداخته بود، این روزها تعطیل شده و مالک این شرکت متواری است.
همان زمان برخی ناظران بازار هشدار دادند که فروش موبایل آن هم نصف قیمت بازار این شائبه را ایجاد میکند که شرکت مذکور روش «شرکتهای پانزی» را در پیش گرفته است.
پس از پلمب شدن دفتر این شرکت در پی شکایت شهروندان، پرونده شکایت این شرکت در یکی از کلانتریهای غرب تهران واقع در مرزداران تشکیل شده است.
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=570387