آغاز تحویل کامیونهای ملکی کشتیرانی به رانندگان؛ گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از تحویل شماری از کامیونهای ملکی ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به متقاضیان خبر داد.
به گزارش اقتصادمند، مدیرعامل شرکت حملونقل جادهای گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، از آغاز تحویل کامیونهای این شرکت به رانندگان خبر داد و گفت: آماده واگذاری تعداد بیشتری از کامیونهای ملکی گروه به رانندگان و متقاضیان جدید هستیم.
وی افزود: طی فراخوان دوباره، آماده واگذاری تعداد بیشتری کامیون هستیم، به نحوی که کامیونهای تولید شرکت سایپا در این طرح به متقاضیان واگذار میشود.
این مقام مسئول ادامه داد: این کامیونها به سه صورت یدک چادردار با پیش پرداخت ۳ میلیارد تومان، تیغه کانتینربر با پیشپرداخت ۲ میلیارد تومان و کفی با پیشپرداخت ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان آماده تحویل به متقاضیان جدید هستند.
مدیرعامل شرکت حملونقل جادهای گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، اقساط ماهانه این کامیونها را در سال اول ۹۰ میلیون تومان اعلام و تصریح کرد: طی قرارداد ۵ ساله با رانندگان، طی سالهای دوم تا پنجم ۳۰ درصد به مبلغ اقساط سال اول افزوده خواهد شد.
وی یکی از مزایای مشارکت با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برای رانندگان را، وجود بیوقفه بار دانست و افزود: طی قرارداد، قرار شده اگر شرکت در دورهای بار برای حمل نداشته باشد رانندگان آزاد هستند که بارهای دیگر را نیز حمل کنند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: در پایان قرارداد ۵ ساله اگر رانندگان به موقع اقساط خود را پرداخت کرده باشند مالکیت کامیون به آنان واگذار خواهد شد.
وی سیاست کلی گروه کشتیرانی را تقویت ناوگان جادهای بهمنظور تبدیل شدن به یک شرکت حملونقل چندوجهی دانست و ادامه داد: با دریافت پیشپرداخت هر کامیون موجود، یک کامیون جدید برای واگذاری خریداری شده و به متقاضی بعدی واگذار میشود.
بنابر اعلام روابط عمومی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، این مقام مسئول، از دیگر اقدامات صورت گرفته را آغاز نصب GPS روی کامیونها عنوان کرد و گفت: در این خصوص با یکی از شرکتهای داخلی قراردادی امضا شده و نصب این دستگاهها نیز آغاز شده است.
وی به دریافت مجوزهای حملونقل داخلی و بینالمللی برای شرکت تحت مدیریت خود نیز اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه هدف گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از تأسیس شرکت حملونقل جادهای، حملونقل DOOR TO DOOR است، قرار شده در آینده نزدیک برخی از کامیونها در مسیرهای بینالمللی نیز فعال شوند؛ به عبارتی کالاهایی که از سوی ناوگان کشتیرانی از مبدأ بنادر چین یا هند در بنادر جنوبی کشور تخلیه میشوند با بهرهگیری از کامیونهای گروه کشتیرانی به مقاصد خود حمل میشوند همچنین کالاهای ترانزیتی نیز از این طریق حمل خواهند شد تا زنجیره لجستیکی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران تکمیل شود.
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=571377