پرویز اوسطی در گفت و گو با ایسنا گفت: شهرستان قروه به دلیل وجود پتانسیل های گوناگون معدنی و کشاورزی جزو مناطق برتر در کشور بوده و از ظرفیت بالایی برای توسعه صنعتی برخوردار است، اما متاسفانه در سالیان اخیر از این ظرفیت ها به طور کامل استفاده نشده و صنایع وابسته به معادن و کشاورزی متناسب با پتانسیل های منطقه پیشرفت نکرده است.
وی با بیان اینکه توسعه صنعتی منطقه به طور جدی دنبال می شود افزود: در این راستا جلسات متعددی با مهندس رسولی مدیرعامل شهرک های صنعتی کشور برگزار شده و با پیگیری های صورت گرفته ایجاد دو شهرک صنعتی در قروه مصوب شده است.
نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: برهمین اساس شهرک صنعتی شماره سه قروه در اراضی بخش چهاردولی به میزان 98هکتار جانمایی شده و مشکل تخصیص آب این پروژه نیز حل شده و به زودی ایجاد خواهدشد.
به گفته اوسطی، باتوجه به فعالیت تعداد قابل توجهی از تولید کنندگان در حوزه مصنوعات سنگی و گوهر تراشی در شهر سریش آباد و وجود معادن غنی سنگ در این منطقه، شهرک صنعتی سریش آباد ایجاد شده که پیش بینی می شود 200 واحد صنعتی تولید مصنوعات سنگی و گوهر تراشی در این شهرک جمع آوری و ساماندهی شود.
وی با اشاره به پیگیری اجرای چندین طرح صنعتی بزرگ در منطقه ادامه داد: با آماده سازی و ایجاد این دو شهرک صنعتی در کنار پروژه عظیم ملی زنجیره فولاد قروه و کارخانه تولید کنستانتره صبا نور در پایین دست معدن آهن گلالی، جهش اساسی در سرانه صنعتی شهرستان صورت خواهد گرفت.
اوسطی همچنان از پیگیری احیای مجدد کارخانه فولاد زاگرس و برگزاری جلسات متعدد با مدیران ارشد بانک سپه به عنوان بانک عاملی که محل این کارخانه را تملک کرده است و همچنین مسؤولان قضایی خبرداد و ابراز امیدواری کرد باتوجه به آماده بودن زیرساخت های این کارخانه با احیای آن گام مهم دیگری در راستای تحول صنعتی، اشتغال و تولید ثروت در شهرستان برداشته شود.
نماینده مردم قروه و دهگلان با اشاره به این موضوع که براساس قانون یکی از تکالیف وزارت صمت آماده کردن و ایجاد زیرساخت های مناسب در مناطق معدنی است عنوان کرد: قروه یکی از شهرستان های معدنی کشور بوده و دولت مکلف است زیرساخت های لازم دراین شهرستان را برای دسترسی به معادن فراهم کند، اما متاسفانه تاکنون از این ظرفیت برای شهرستان قروه استفاده نشده است.
وی اعلام کرد: این موضوع از طریق وزیر صنعت و هیئت رییسه مجلس پیگیری شده و پس از برگزاری جلسات متعدد در نهایت تفاهم نامه بهسازی محورهای دسترسی معادن در دو بخش سریش آباد و دلبران با اعتباری بالغ بر500 میلیارد ریال با شرکت ایمیدرو از زیرمجموعه های وزارت صنعت امضا شد و براساس آن بهسازی محورهای دسترسی معادن بخش سریش آباد که کمربندی این شهر و محورهای دسترسی چند روستا را نیز شامل می شود.، به زودی آغاز خواهد شد.
اوسطی بیان کرد: در بخش دلبران هم با مشارکت راهداری استان کردستان محورهای دسترسی معادن بخش دلبران که شامل جاده مواصلاتی این بخش به قروه و محوردسترسی روستاهای در مسیر معدن می باشد انجام خواهد گرفت و سال گذشته نیز مرمت و ترمیم محور اوریه شروع و درحال انجام است.
نماینده مردم شهرستان های قروه و دهگلان در پایان خاطرنشان کرد که باید باجدیت تمام از همه ظرفیت های موجود در شهرستان قروه درجهت تحول اساسی در حوزه صنعت منطقه استفاده کرد تا شاهد جهش چشمگیری در حوزه اشتغال و تولید ثروت در این شهرستان باشیم.
انتهای پیام
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=29700