حجت الاسلام احد آزادیخواه یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه در نشستی که با مدیران بخش گل تپه داشت، موضوع کم آبی را مشکل اصلی این روزهای منطقه کبودراهنگ عنوان کرد و گفت: باید به صورت تخصصی برای حل این معضل برنامه ریزی شود و از کشاورزان حمایت ویژه صورت گیرد.
نماینده معین شهرستان کبودراهنگ در مجلس مطرح کرد: اصلی ترین دغدغه کشاورزان و دامداران کبودراهنگ کم آبی، خشکسالی، خرید تضمینی گندم و تهیه نهاده های دامی است که در کمسیون کشاورزی مجلس مطرح می شود.
وی اظهار کرد: دیروز و امروز با برگزاری چندین نشست تخصصی در بخش های مرکزی، شیرین سو و گل تپه به صورت چهره به چهره با کشاورزان مشکل و دغدغه های حوزه کشاورزی این مناطق مورد برسی قرار گرفته و تصمیم بر این است موضوعات مطرح شده توسط کشاورزان را در جلسات مجلس مطرح کنم.
وی افزود: اصلی ترین دغدغه کشاورزان بحران کم آبی، خشکسالی و پیگیری برای خرید تضمینی محصولات کشاورزی از سوی دولت است که اراده مجلس برای تعیین و تصویب قیمت خرید تضمینی گندم توسط شورای قیمتگذاری محصولات از مهمترین موضوعات مربوط به کشاورزان است.
آزادیخواه برگزاری نشست های تخصصی با کشاورزان را بسیار ضروری دانست و ادامه داد: برگزاری جلسات و نشست های تخصصی با کشاورزان در این شرایط خشکسالی کمک بزرگی برای برنامه ریزی درست در عرصه کشاورزی از سوی نمایندگان مجلس خواهد بود. کمیسیون کشاورزی سعی در مرتفع کردن خلأهای اصلی دارد و حل این مشکلات در اولویت بندی جلسات این کمیسیون قرار گرفته است.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با ابرازنگرانی از تولید گندم مطرح کرد: کاهش میزان بارندگی در سال جاری باعث کاهش تولید گندم خواهد شد و این مسئله یعنی واردات و هزینه سرسام آور برای دولت و تنها راه برون رفت از این معضل اصلاح قیمت گندم خواهد بود.
وی با اشاره به مسئله کم آبی و خشکسالی در اکثر نقاط منطقه گفت: مسئله کم آبی مشکل اصلی این روزهای منطقه کبودراهنگ است که باید به صورت تخصصی برای حل این معضل برنامه ریزی های تخصصی صورت گیرد و از کشاورزان حمایت ویژه ای شود.
نماینده معین شهرستان کبودراهنگ در مجلس با اشاره به مسئله مهم نهاده های دامی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین موضوعات جامعه امروز در حال حاضر بحث تأمین و توزیع نهاده های دامی است که به صورت جدی ذهن همه مسئولان را درگیر کرده است.
آزادیخواه در پایان گفت: سه قلم نهاده اصلی دامی شامل ذرت، کنجاله سویا و جو نهاده های ملزوم بخش مرغداری ها و دامداری ها هستند که سالانه ۱۹ میلیون تن از این نهاده ها در کشور به مصرف می رسد و پنج میلیون تن به صورت تولید داخلی و ۱۴ میلیون تن نیز از طریق واردات تأمین می شود.
انتهای پیام
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=33403