استان گلستان، نگارستان ایران و مهد اقوام و مذاهب این سرزمین الهی است، استانی سرشار از مواهب طبیعی و نعمت های خدادادی بی شمار که بی شک احصای آن از ید قدرت انسان خارج بوده و شمار آن از اعداد و ارقام پیشی خواهد گرفت.
وحدت و همدلی میان اقوام و مذاهب در استان گلستان به ویژه در شهرستان هایی همچون گنبدکاووس که ترکیب جمعیتی آن مملو از حضور برادرانه شیعه و سنی دوشادوش هم در مسیر توسعه و پیشرفت است همواره زبانزد خاص و عام بوده و باعث شده تا این شهرستان را به پایتخت همدلی ایران اسلامی شهره کند.
در مسیر استقرار، تثبیت و تقویت این همدلی علاوه بر نقش بی بدیل مردم نمی توان از تلاش و مجاهدت افرادی چشم پوشی کرد که سالهای سال در این مسیر گام برداشته و نام و یاد خود را به عنوان منادیان وحدت در منطقه و کشور در دفتر تاریخ ثبت کرده اند.
«حجت الاسلام علیاکبر ابراهیمیفر» یکی از این چهرههای شاخص و بی نظیری است که بخش عمدهای از عمر شریف خود را در مسیر تقویت و تعمیق همدلی، وحدت و برادری میان اقوام و مذاهب در استان گلستان و به ویژه شهرستان گنبدکاووس سپری کرد و سالها محبوب شیعه و سنی در این منطقه بود و هست.
از این رو دانشگاه مذاهب اسلامی گلستان که در شهرستان گنبدکاووس نیز مستقر شده است در راستای اجرای رسالت های خود در آستانه سالگرد رحلت این عالم فقید اقدام به برگزاری نشست تخصصی بررسی ابعاد شخصیتی و نقش حجتالاسلام علیاکبر ابراهیمیفر در تعمیق وحدت منطقه کرد که با حضور علمای شیعه و سنی شرق استان گلستان در محل پایگاه بسیج دانشجویی آیتالله تسخیری (ره) این دانشگاه برگزار شد.
در این دیدار حجتالاسلام محمدرضا ابراهیمیفر فرزند عالم مجاهد و انقلابی حجت الاسلام علی اکبر ابراهیمی فر به بیان گوشه هایی از زندگانی مبارک این پدر شهید و عالم وارسته پرداخت و سپس دکتر حسن بیارجمندی رئیس دانشگاه مذاهب و تنی چند از علمای شیعه و سنی با بررسی سیره عملی زندگانی وی بر نقش اثرگذار ایشان در تثبیت و تقویت وحدت اسلامی در منطقه تاکید کرده و از محبوبیت این چهره شاخص فرهنگی و سیاسی نزد علما و مردم اهل سنت سخن گفتند.
به گزارش ایسنا، حجت الاسلام شیخ علی اکبر ابراهیمی فر پدر طلبه شهید عبدالرضا ابراهیمی فر بود که در جریانهای انقلابی گنبدکاووس و وحدت بین شیعه و سنی در گنبد و منطقه شرق استان گلستان تاثیر بسزایی داشت. وی موسس حوزه علمیه منتظریه و مکتب الزهرا(س) در سال 1353 و نماینده ولی فقیه در جهاد سازندگی گنبدکاووس و حومه بود. همچنین وی مسئولیت اداره تبلیغات اسلامی گنبدکاووس در اوایل انقلاب اسلامی نیز برعهده داشت.
انتهای پیام
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=355400