به گزارش ایسنا، سردار سرلشکر پاسدار سید یحیی صفوی ، دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در مراسم بزرگداشت مرحوم مهندس مهدی ورشابی ، از فرماندهان مهندسی رزمی جنگ جهاد سازندگی که با حضور پیشکسوتان جهاد و دفاع مقدس برگزار شد به سخنرانی پرداخت و با تبیین ضرورت امنیت غذایی و ارتباط آن با امنیت ملی و سایر مولفه های امنیت گفت: این یک حقیقت است که امنیت غذایی با امنیت ملی و استقلال سیاسی و اقتصادی بهم گره خورده است و اقتدار غذایی و اقتدار کشاورزی و تحول در کشاورزی ایران با رویکرد جهادی و مردمی باعث اقتدار ملی می شود و برای رسیدن به این هدف بایستی موانع برداشته شود ، از جمله حمایت از کشاورزان و دامداران و حمایت دولت از سرمایه گذاری در بخش کشاورزی بایستی بطور جدی دنبال شود.
مشاور عالی مقام معظم رهبری با اشاره به ضرورت احیاء ماموریتهای جهاد سازندگی اظهار کرد :احیاء ماموریتهای جهاد سازندگی بشارتی است که رئیس جمهور محترم دولت سیزدهم ، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در مهرماه امسال به مردم ایران دادند و این امر مهم را برای عملیاتی شدن به معاون اول محترم جناب آقای محمد مخبر دزفولی واگذار کردند که با تشکیل کارگروهی از پیشکسوتان جهاد سازندگی و محرومیت زدایی و گروه های جهادی دیگر، ساز و کار و ساختار احیاء ماموریت های جهاد سازندگی با محور مردم را به هیئت دولت پیشنهاد دهند. البته وزیر محترم جهاد کشاورزی ، برادر عزیز و دانشمند سید جواد ساداتی نژاد که خود از بنیانگذاران و مسئولان جهاد سازندگی کاشان بوده اند نیز دو مرتبه در شهریور امسال و 15 مهرماه در جمع روستائیان و عشایر با اشاره به دستور رئیس جمهور محترم و بر لزوم احیاء ماموریتهای جهاد سازندگی عزم و اراده جدی دارند.
صفوی از احیاء جهاد سازندگی و نیازهای مردم در تحقق اقتدار و امنیت ملی بعنوان یکی از راه حل های عبور از وضعیت نامطلوب و رسیدن به شرایط مطلوب نام بردو گفت: احیاء ماموریتهای جهاد سازندگی یکی از راه کارهای برون رفت از وضعیت نا مطلوب فعلی حوزه تامین مواد غذایی برای سفره عموم مردم ( و رسیدگی به مناطق محروم ) و رسیدن به وضعیت مطلوب برای همه ایرانیان است.
وی افزود: امید است با توجه به افزایش درخواستهای احیاء جهاد سازندگی و نیازهای مردم کشور برای تحقق اقتدار ملی و امنیت ملی در گام دوم انقلاب اسلامی و در دولت سیزدهم که دولتی مردمی و انقلابی است جهاد سازندگی و ماموریتهای آن احیاء گردد تا از وضعیت نا مطلوب فعلی در حوزه معیشت مردم و مایحتاج سفره زندگی مردم علاوه بر آنکه به مرز خودکفایی برسیم ، بتوانیم به صادرات محصولات و خدمات کشاورزی به 15 کشور همسایه هم در آمد زایی برای کشاورزان و دام داران و سایر بخش های کشاورزی برسیم.
دستیار و مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا در ادامه به تشریح ابعاد و شخصیت مرحوم مهندس ورشابی از فرماندهان و بنیانگذاران مهندسی جنگ جهاد پرداخت و گفت: عروج شهادت گونه و ناگهانی مرحوم مهندس حاج مهدی ورشابی فرمانده دلاور و مخلص و خردمند جهاد سازندگی و سالهای دفاع مقدس را به محضر حضرت بقیه الله اعظم ارواحنا له الفداء و مقام معظم رهبری و خانواده و فرزندان عزیزش و همرزمان عزیز ایشان در وزارت جهاد کشاورزی در جهاد سازندگی سابق در ارتش و سپاه تسلیت عرض می کنم.
وی افزود: حاج مهدی ورشابی جوانیش و زندگیش را در راه خدا و جهاد فی سبیل الله گذراند و پس از جنگ در خدمت به مناطق جنگ زده و محروم با دوستانش در جهاد سازندگی بود. خداوند هم در پاسخ به این ایثارگری و مجاهدت ها علاوه بر اجر و ثواب آخرت و محشور شدن با همرزمان شهیدش در این دنیا ، یاد و فکر اورا در دل جوانان ایران و ملت های اسلامی ان شاء الله زنده نگه می دارد.
صفوی ادامه داد: اگر می خواهیم مهندس حاج مهدی ورشابی را به نسل امروز معرفی کنیم چه کاری بهتر از اینکه او را در سه بعد اندیشه و تفکر ، اخلاق و رفتار و عملکرد معرفی کنیم.
وی افزود: حاج مهدی ورشابی در اندیشه و تفکر یک انسان مطلوب الهی و یک انقلابی به تمام معنا بود، او شاگرد مکتب اسلام و اهل بیت بود ، او در زندگی پر ماجرایش به همراه همسر فداکارش در سالهای پررنج و سخت جنگ و پس از آن تحمل 33 ساله عوارض جانبازی حاصل از مجروحیت های متعدد از نظر فکری و سیاسی در صراط مستقیم الهی ثابت قدم بود و از یک هندسه و منظومه عقیدتی به نام مکتب امام خمینی و امام خامنه ای برخوردار بود.
صفوی در تشریح ابعاد اخلاقی و رفتاری این فرمانده مهندسی جنگ جهاد سازندگی گفت: در بعد اخلاقی و رفتاری او را انسانی اهل ذکر ، اهل فکر و اهل عمل صالح و اهل ولایت در عین صبوری و کم حرفی و کم ادعایی و اخلاص شناختم ، در هنگامه جنگ و در صحنه نبرد که جان ها به لب می آمد او را فرمانده ای شجاع و متوکل علی الله و با روحیه ای جهادی و شکست ناپذیر یافتم. او با بسیجیان و ارتشیان و پاسداران رفیق شفیق بود و با دشمنان خدا و بعثی ها ی کافر متجاوز شدید و غلیظ بود.
***ستاد پشتیبانی و مهندسی جنگ یکی از ارکان پیروزی آفرین عملیاتهای پر افتخار رزمندگان ارتش ، سپاه از ابتدا تا انتهای جنگ بود.
صفوی بعد عملکردی مرحوم ورشابی را اینگونه توصیف کرد: در بعد عملکرد از همان ما های اول جنگ به همراه شهید مهندس طرحچی ،رضوی ، ناجیان در ستاد پشتیبانی و مهندسی جنگ در جنوب و غرب کشور تا پایان 8 سال جنگ به اتفاق همسنگران بی سنگرش حماسه ها آفرید. او و دیگر فرماندهین مهندسی جنگ جهاد در طول 8 سال 42 گردان مهندسی جنگ جهاد را در قرارگاه های خاتم الانبیاء ، کربلا ، نجف ، حمزه و نوح سازماندهی و بکار گرفتند و با اطمینان بعنوان کسی که شاهد فدارکاریهای بزرگ این عزیز و عزیزان دیگر شهید جهاد سازندگی و دیگر عزیزانی که هم اکنون زنده هستند همچون برادران شمایلی ، گلی و … است می توانم بگویم ستاد پشتیبانی و مهندسی جنگ یکی از ارکان پیروزی آفرین عملیاتهای پر افتخار رزمندگان ارتش ، سپاه از ابتدا تا انتهای جنگ بود. البته مهندسی سپاه ، ارتش و قرارگاه صراط المستقیم وزارت سپاه و پشتیبانی مهندسی برخی از وزارتخانه ها هم در جنگ حضور موثر داشتند.
انتهای پیام
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=363321