در نشست هماندیشی نمایندگان دبیرخانههای شوراهای گفتوگوی استانی بر ضرورت هماهنگی بین شوراهای گفتوگو، دبیرخانههای ستاد تسهیل و هیاتهای مقرراتزدایی استانی تاکید شد.
دانست و تصریح کرد: امروز وضعیت محیط کسبوکار کشور مناسب نیست و در مقایسه با آنچه در سایر کشورها شاهد هستیم، رتبه خوبی نداریم. بنابراین برای پیروز شدن بر شرایط حاکم لازم است از تمام ظرفیتها و ابزار خود بهره ببریم و در این بین تعامل وگفتوگو بین نهادها و دستگاهها از یک طرف و هماهنگی بین آنها بسیار موثر است.
او از شناسایی ۲۱۵ مورد پیشروی واحدهای تولیدی در بخشهای مختلف مالیاتی، تامین اجتماعی، امور بانکی و غیره خبر داد و گفت: شوراهای گفتوگوی استانی در این راستا وظیفه دارند تا نسبت به آییننامهها، دستورالعملها و غیره واکنش نشان دهند و نقطه شروع پیگیری این موارد باشند.
بر اساس اظهارات این مقام مسئول طی ۷ ماه اخیر ۶۰۹ جلسه در استانهای مختلف از سوی ستادهای تسهیل استانی برگزار و ۶۶۲پرونده مورد بررسی قرار گرفته است.
به باور بیکزاده هماهنگی بیشتر بین شوراهای گفتوگوی استانی و ستادهای تسهیل در استانها بسیار موثر است.
در این بین عامری پیشنهاد داد مکانیزم دقیقتری به منظور هماهنگی بیشتر بین این دو نهاد تدوین شود و در عین حال جلسات مجازی مستمری بین دبیرخانههای شورای استانی و ستادهای تسهیل استانی برگزار شود.
در ادامه نظری، نماینده وزارت اقتصاد ضمن تاکید بر استفاده بیشتر از ظرفیت هیاتهای مقرراتزدایی، از سوی شوراهای گفتوگو برای بهبود محیط کسبوکار از تشکیل ستادی در وزارت اقتصاد با هدف پیگیری و رفع چالشهای تولید در سطح این وزارتخانه خبر داد و گفت: این امکان وجود دارد تا مشکلات حوزه کسبوکار که مربوط به وزارت اقتصاد میشود در چارچوب این ستاد مطرح، بررسی و حل شوند.
هماهنگی بین مراجع تصمیمساز به بهبود سریعتر و بهتر محیط کسبوکار کمک میکند
حسین سلاحورزی، نایبرئیس اتاق ایران و قائممقام دبیر شورای گفتوگو نیز دستاورد و عملکرد شورای گفتوگو را بسیار امیدوارکننده ارزیابی و تاکید کرد: در طول سالیان اخیر صاحبنظران متعددی روی ادبیات توسعه کار کردند و بر اساس آنچه گفته میشود، ایران در مسیر توسعه قدم برداشته اما روند رشد سایر کشورها سریعتر و بهتر بوده است، بنابراین همیشه شکافی از این نظر بین ایران و دیگر کشورها وجود دارد. پس اگر عزم، اراده و هماهنگی بیشتری شکل بگیرد، بهبود فضای کسبوکار کشور سریعتر ومناسبتر خواهد بود.
او معتقد است در ایران دچار تعدد مراجع برای بهبود فضای کسبوکار و حذف قواعد زائد شدیم که همپوشانی، موازیکاری، هدررفت زمان و منابع را به دنبال دارد. پس باید هماهنگی لازم بین این مراجع شکل بگیرد تا به کمک آنها شرایط کسبوکار کشور بهتر شود.
در ادامه این هماندیشی، فرصتی فراهم شد تا نمایندگان دبیرخانههای شورای گفتوگوی استانی پیشنهادها و انتقادهای خود را مطرح کنند و دستورالعمل ارزیابی شوراهای استانی را مورد بازنگری قرار دهند.
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=565344