خروج 40 دستگاه از شمول قانون خدمات کشوری؛ متأسفانه ۴۰ دستگاه خود را از دایره شمول قانون خدمات کشوری خارج کردهاند و بستری برای دریافت حقوقهای نجومی شده است.
به گزارش اقتصادمند، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب درباره قانون مدیریت خدمات کشوری گفت که متأسفانه عدهای شروع کردند و خود را از قانون خدمات کشوری مستثنی کردند. 40 دستگاه چنین کاری کردند و تحت پوشش قانون خدمات کشوری نیستند.
حمیدرضا حاجیبابایی افزود: متأسفانه ۴۰ دستگاه خود را از دایره شمول قانون خدمات کشوری خارج کردهاند و به نظر میرسد که این مسأله سبب بسترسازی برای بینظمی در نظام اداری و دریافت حقوقهای نجومی توسط برخی افراد شده است.
وی با بیان اینکه تاکنون 40 سوراخ به این سبد زده شده است، تاکید کرد که وقتی قانون وجود دارد یعنی کسی نباید مستثنا شود. در مجلس با این مسأله درگیر بودیم. فلان سازمان میآمد و میگفت من باید مستقل شوم و ما نیز مخالفت میکردیم. در اظهاراتی میگفتند اگر این اتفاق رخ ندهد مشکلاتی ایجاد میشود و به این ترتیب برای مستثنا شدن خود رای میگرفتند.
بنابر اعلام ایسنا در سال 1397 که لایحه قانون دائمی خدمات کشوری به مجلس شورای اسلامی ارائه شد، رئیس کمیته بررسی لایحه دائمی شدن قانون مدیریت خدمات کشوری در اظهاراتی گفته بود که 25 دستگاه از اجرای این قانون مستثنا شدهاند و این مسأله سبب بروز بینظمی در نظام اداری کشور و برخی پرداخت حقوقهای نجومی شده است.
حال به گفته رئیس کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی تعداد 25 دستگاهی که سال 1397 به آن اشاره شده بود به 40 دستگاه افزایشیافته که جای سؤال دارد.
بهطور طبیعی قابل قبول نیست که دستگاههای مختلف مانند شهرداریها که در نظام اقتصادی کشور فعالیت گسترده دارند از قانون خدمات کشوری معاف باشند.
ضمن اینکه در ظاهر بخشی از مشاغل مانند اعضای هیأت علمی (تا قبل از بازنشستگی)، قضات، کارمندان سیاسی وزارت امور خارجه و حتی کارگران (زیرنظر قانون کار) نیز از دایره شمول قانون مدیریت خدمات کشوری خارج هستند.
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=568341