خبرگزاری فارس ـ گروه حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس: ۱۰ اردیبهشت به نام روز «خلیج فارس» نام گرفته است. خلیجی که اگر چه نام آن مثل خورشید تابان و نمایان است، اما بسیاری از معاندان در طول سالها سعی کردهاند به اشکال مختلف و با هر روشی که میتوانند این نام را حذف یا تغییر دهند.
خلیج فارس به واقع چون مرواریدی در جنوب نقشه ایران ماندگار و درخشان است، اما آیا نگهداری از چنین نعمتی در این سرزمین اتفاقی بوده یا هزینههایی برای استقلال آن صرف شده است؟
خلیج فارس بارها مورد تجاوز دشمنان ایران قرار گرفت، اما سربازان گمنام و ساده و همیشه حاضر در میدان، اجازه ندادند حتی گوشهای از این خلیج زیبا به دست بیگانگان بیفتد. سربازانی که حالا حتی عکس باکیفیتی هم در این دریای اطلاعات اینترنتی، از آنها به سختی پیدا میشود و یا اصلا پیدا نخواهد شد.
در این مطلب سعی کردیم تنها با همین چند فریم عکسی که در بعضی از آنها حتی صورت این شهدا به خوبی نمایان نیست، یادی کنیم از سلحشورانی که پیکرشان تا ابد در آبهای خلیج فارس ماند و خون سرخشان پاسدار استقلال و امنیت خلیج فارس خواهد بود.
شهید «محمد هاشم آل آقا» خلبان تامکت بود که ۲۰ مرداد برای همیشه در خلیج فارس جاودان شد
شهید «نادر مهدوی» که در ۱۶ مهر ۶۶، همراه همرزمانش (که در ادامه تصاویر آنها را نیز خواهید دید) به قلب ناوگان دریایی آمریکا زدند
شهید «بیژن گرد»
شهید «خداداد آبسالان»
شهید «مهدی محمدیها»
شهید «مجید مبارکی»
شهید «نصرالله شفیعی»
شهید «غلامحسین توسلی»
شهید «محمد ابراهیم همتی» فرمانده ناوچه پیکان گه در ۷ آذر ۵۹ حماسه «مروارید» را همراه همرزمانش رقم زدند
شهید «حسین دلحامد» خلبانی که در ۱۸ بهمن ۶۱ هواپیمایش مورد اصابت قرار گرفت و پیکرش در خلیج فارس جاودان شد
شهید «مسعود عباسچی» در ۲۹ فروردین ۶۷ در مقابله با ناوگان دریایی آمریکا در خلیج فارس شهید شد
شهدای ناوچههای سهند، سبلان و جوشن که در ۲۹ فروردین سال ۶۷ در مقابله با ناوگان دریایی آمریکا در خلیج فارس شهید شدند
انتهای پیام/
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=32406