به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس، ذبیح الله خداییان سخنگوی قوه قضائیه صبح امروز در ششمین نشست خبری خود با تبریک ولادت حضرت زینب و اشاره جایگاه والای ایشان اظهار کرد: ولادت حضرت زینب به عنوان روز پرستار نامگذاری شده است و این روز را به تمام پرستاران تبریک عرض می کنم. پرستاران به خوبی در این برهه ثابت کردند که این نامگذاری بسیار با مسمی است؛ چرا که در ایامی که نزدیکان بیماران کرونایی از آن ها دوری می کنند این پرستاران هستند که از این بیماران نگهداری و پرستاری می کنند.
سخنگوی قوه قضائیه در ادامه با گرامیداشت روز دانشجو و شهدای دانشجو گفت: جریان دانشجویی یک جریان پیشرو و مطالبه گر بوده و دانشجویان همواره صراحت و شجاعت را سرلوحه فعالیت خود قرار داده اند و ما همواره شاهد فعالیت مثبت دانشجویان بودهایم.
خداییان با اشاره به نشست روز گذشته رئیس قوه قضائیه با دانشجویان افزود: ما در دستگاه قضایی از روحیه مطالبه گری و ظلم ستیزی دانشجویان حمایت می کنیم و رئیس قوه قضائیه نیز هیچ زمانی رابطه خود را با دانشجویان قطع نکرده است.
سخنگوی قوه قضائیه در ادامه با تأکید بر جدیت قوه قضائیه در برخورد با پروندههای مفاسد اقتصادی به تشریح برخی پروندههای مفاسد اقتصادی که منجر به صدور حکم شدهاند پرداخت.
وی با اشاره به یک پرونده کلاهبرداری شبکهای گفت: در این پرونده افرادی اقدام به کلاهبرداری شبکه ای می کردند و در نظام اقتصادی کشور می کردند که در نتیجه رسیدگی به آن متهم پرونده علیرضا برخوردار کاشانی به 15 سال حبس و جزای نقدی و رد مال محکوم شد که یکی از شقوق این حکم رد یک میلیون و سیصد هزار یورو بود.
خداییان افزود: یکی دیگر از متهمان به ۱۵ سال حبس و جزای نقدی محکوم شد و امین پورمتین دیگر متهم پرونده به ۵ سال حبس و حدود هشت نفر دیگر به حبس های یک تا ۳ سال و جزای نقدی محکوم شدند.
سخنگوی دستگاه قضا در ادامه با اشاره به پرونده تعاونی وحدت گفت: پرونده دیگری که منجر به صدور حکم قطعی شد، پرونده تعاونی وحدت بود که با مدیریت خوبی که در دادسرای عمومی و انقلاب تهران نسبت به جمع آوری اموال صورت گرفت طلب بیش از ۹۹ درصد افراد متضرر پرداخت شد که با صدور حکم نهایی و شناسایی اموال این شرکت طلب باقی طلبکاران نیز پرداخت خواهد شد.
وی افزود: متهم این پرونده سید جعفر طباطبایی به جرم اخلال در نظام اقتصادی و تحصیل مال نامشروع به دوفقره حبس به مدت ۲۰ سال حبس و ۲ سال حبس محکوم شد.
خداییان ادامه داد: پرونده شرکت هرمی یونیک فاینانس نیز دیگر پروندهای است که حکم نهایی آن چندی پیش صادر شد و در این پرونده محسن درخشان به ۲۰ سال حبس و مجید فریدی به ۵ سال محکوم شدند.
وی افزود: امیدواریم که ما با این سرعتی که در رسیدگی به پروندههای مفاسد اقتصادی داریم دیگر پروندهای را نداشته باشیم که منجر به اطاله دادرسی شود.
سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به پرسشی درباره حقوق زندانیان کارگر اظهار کرد: ما براساس قانون مجازات اسلامی و آیین نامه سازمان زندان ها و طرح تحول قوه قضائیه اصلاح مجرمان را در دستور کار داریم که یکی از راه های آن اشتغال مجرمان است. زندانی که در زندان به کار اشتغال پیدا می کند هم حرفه یاد می گیرد هم به فردی مفید برای خود و خانواده اش تبدیل می شود.
وی افزود: اشتغال به کار زندانیان با کار اجباری متفاوت است. این اشتغال اختیاری است و زندانیان که مشغول به کار می شوند دستمزد دریافت می کنند و این موضوع در آیین نامه سازمان زندان ها تقسیم می شود.
خداییان ادامه داد: ۵۰ درصد درآمد زندانی به خانواده او داده می شود و ۲۵ درصد برای او ذخیر می شود و ۲۰ درصد به خود او داده می شود و باقی هم برای بیمه صرف می شود. هر زندانی که خواستار کار باشد و شرایطش را داشته باشد می تواند اشتغال کار داشته باشد.
سخنگوی قوه قضائیه گفت: از مهرماه به قبل آماری که ما داریم این است که ۲۰ هزار نفر زندان مشغول به کار داریم و این اقدامی در راستای اصلاح مجرمین است.
ادامه دارد
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=364247