حسن ابوالقاسمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله (عج) درگفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس اظهار داشت: مطالعات زیادی در خارج و داخل کشور انجام شده است که نشان می دهد میزان ابتلا، بستری و میزان مرگ و میر در افراد واکسینه نشده بیش از ۱۰ الی ۱۸ برابر بیشتر است این مطالعات انکار ناپذیر و دقیق است. تا وقتی که زنجیره انتقال شکسته شود رعایت پروتکلهای بهداشتی لازم است و نمیتوان گفت که واکسن به تنهایی موثر است.
وی گفت: ممکن است برخی فکر کنند که عوارض واکسن بیشتر از سود آن است! این موضوع به نظر من صحیح نیست و واکسنهای پروتیینی نیز کم عارضهترین نوع واکسنها هستند. همچنین واکسنهایی که ویروس ضعیف شده هستند هم عارضه چندانی نداشتند. آمریکاییها هنوز نتوانستند به واکسیناسیون بالای 50 درصد برسد و به نظرم مردم آنجا به واکسنهای mRNA اعتقادی ندارند و نگران تزریق واکسن هستند.
ابوالقاسمی تصریح کرد: در طول زندگی ما داروهای زیادی مصرف میکنیم و باید همه چیز بر اساس شواهد باشد و شواهد نشان میدهد که واکسنهای کرونا امن هستند و هیچگونه جای نگرانی برای تزریق واکسن وجود ندارد. مردم نباید به این کلاسهای افراد ضد واکسن مراجعه کنند ما افرادی را دیدیم که واکسن دریافت نکردند به بیماری مبتلا شدند و جان باختند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله (عج) گفت: بخش زیادی از کاهش مرگ و میر و ابتلا را مدیون واکسیناسیون هستیم. کشور از الان باید برای تزریق در یادآور برنامه ریزی کند و اگر فردی چند ماه پس از تزریق واکسن واکسنی دریافت نکرد ممکن است به بیماری مبتلا شود و با بی توجهی به دز یادآور ممکن است باعث شعله ور شدن مجدد کرونا در کشور شود لذا باید توجه کنیم که مردم به موقع دز یادآور را دریافت کنند.
انتهای پیام/
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=366662