به گزارش ایسنا، سید ابراهیم رئیسی شامگاه پنجشنبه ۲۲ مهرماه در بخش پایانی سفر به استان فارس در یک کنفرانس خبری در خصوص دستاوردهای سفر یک روزه و برنامه دولت برای توسعه استان فارس اظهار کرد: توفیق زیارت احمدبنموسی(ع) و مردم شیراز را داشتیم اما به دلیل شرایط کرونایی نتوانستیم در اجتماعات عظیم مردمی حضور پیدا کنیم.
او افزود: فارس مهد تمدن و ادبیات فارسی است و آثار این مدنیت در جای جای استان فارس وجود دارد، از مردان و زنان فرهیخته تا فلاسفه و نام آوران و در راس همه اینها ۱۵ هزار شهید دفاع مقدس.
رئیس جمهور با بیان اینکه بررسیهای کارشناسی در خصوص مسائل استان فارس پیش از سفر انجام شد، عنوان کرد: در این بررسیها نیازهای با اولویت استان احصا شد که یکی از محورها طرحهای نیمه تمام در تمام حوزهها بود که مقرر شد اجرای این طرحها در اولویت باشد.
رئیسی با بیان اینکه بیش از ۱۰۰ طرح برای استان بررسی و نهایی شده که دستگاهها باید اجرای آن را دنبال کنند، گفت: معاون اجرایی ریاست جمهوری این موارد را پیگیری میکند و در استانها هم باید مصوبات سفر پیگیری شود.
او طرح ساماندهی حرم مطهر و مسئله آبرا از موارد جدی در استان عنوان کرد و افزود: برای این منظور کمیته پیگیری خشکسالی زیر نظر وزیر نیرو و شورای عالی آب باید تشکیل شود تا ظرفیتهای موجود را در قالب آبرسانی عادلانه داشته باشیم.
رئیس جمهور با بیان اینکه استان فارس به عنوان قطب فرهنگی و تمدنی باید مورد توجه قرار بگیرد، گفت: باید این قطب فرهنگی در پرتو اهل بیت و فرهنگ غنی تمدنی به عصرها و نسلها معرفی شود.
رئیسی با بیان اینکه گردشگری یکی از بخشهای مهم استان فارس است که در این عرصه اقتصاد گردشگری باید فعال شود، افزود: گامهایی باید در این زمینه برداریم.
او با بیان اینکه نسبت به کشاورزی استان باید جدیت به خرج داد، گفت: ۴۰ درصد ظرفیت صنعتی استان معطل است که در شورای اداری هم مطرح کردیم تا بانکها بدانند اگر خلق نقدینگی به تولید برود، نه تورم دارد نه رکود، اما اگر غیر از این باشد هم تورم داریم و هم رکود بنابراین نقدینگی باید به سمت تولید برود و اولویت با تولید است.
رئیس جمهورتاکید کرد که تکمیل جادههای مواصلاتی ریلی و زمینی در استان باید دنبال شود همچنین در این زمینه وزیر راه هم توضیح داد که بیش از ۱۰۰ طرح که مصوب شده در استان فارس وجود دارد که باید سریع به سرانجام برسد.
آیتالله رئیسی با بیان اینکه همه مدیران در ایجاد اشتغال در استان سهم دارن یادآوری کرد که رنجآور است جوانان تحصیلکرده بیکار باشند.
او با بیان اینکه برای رفع مشکلات فرهنگی و گردشگری بودجه و اعتباراتی در شورای اداری مطرح شد، بیان کرد: حدود ۱۰۰ میلیارد تومان برای فرهنگ و گردشگری در نظر گرفته شده تا هم مرمت مورد توجه قرار گیرد و هم به کمک آن آثار تمدنی کشور حفظ شود.
انتهای پیام
لینک خبر: https://eghtesadmand.ir/?p=244049